ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία: 26χρονος πήγε να βγάλει τους φρονιμίτες του και κατέληξε νεκρός

Τραγωδία: 26χρονος πήγε να βγάλει τους φρονιμίτες του και κατέληξε νεκρός

Μια συνηθισμένη επίσκεψη στον οδοντίατρο για να βγάλει τους φρονιμίτες του απέβη μοιραία για 26χρονο άνδρα από την Κίνα.

Ο Λίο Γκουόφαν πέθανε από συνεχή αιμορραγία, δύο εβδομάδες αφού αφαίρεσε τους φρονιμίτες τους, μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στην οδοντιατρική κλινική Τσάνγκσα Σέντερ. «Το στόμα μου είναι γεμάτο αίμα», είχε αναφέρει ο ίδιος σε φόρουμ στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες.

Εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική, όταν η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, και κατέληξε από σηπτικό σοκ από την αιμορραγία. «Αιμορραγώ τόσο πολύ, νομίζω ότι θα πεθάνω. Μην ξεχάσεις να πληρώσεις το δάνειό μου μόλις είμαι νεκρός», αποκάλυψε η αδερφή του πως της είπε, λίγο πριν εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, είναι πιθανό να έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία, κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Ωστόσο, το γεγονός ότι η σορός του αποτεφρώθηκε κάνει αδύνατη τη διενέργεια νέων εξετάσεων, που θα επιβεβαίωναν τις παραπάνω υποψίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.