ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνέντευξη με έναν βρικόλακα: Τι δηλώνει η γυναίκα που έχει αλλεργία στον ήλιο

Συνέντευξη με έναν βρικόλακα: Τι δηλώνει η γυναίκα που έχει αλλεργία στον ήλιο

Η Τζέμα Ράιτ, από το Ντέρμπισαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση συζύγου και μητέρας.

Η 42χρονη γυναίκα αισθάνεται σαν σύγχρονος βρικόλακας και δεν το κρύβει, αφού είναι γνωστή η περίπτωσή της στη χώρα, έχοντας δώσει κατά καιρούς αρκετές συνεντεύξεις. Η Τζέμα Ράιτ είναι αλλεργική στον ήλιο και για αυτό το λόγο βγαίνει ελάχιστα έξω από το σπίτι, από τα 28 της οπότε διαγνώστηκε με την ανίατη ασθένεια.

Αν και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή τρεις φορές κάθε ημέρα, ενώ βάζει πάντα αντηλιακό όταν βγαίνει έξω, γεμίζει με εξανθήματα κάθε φορά που το δέρμα της έρχεται σε επαφή με το φως. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η φαγούρα της, που οι άγνωστοι που τη βλέπουν να ξύνεται φοβούνται ότι πάσχει από κάποια πολύ σοβαρή και άκρως μεταδοτική δερματική ασθένεια και απομακρύνονται αμέσως.

Όπως δήλωσε η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Αποκαλώ τον εαυτό μου ένα σύγχρονο βαμπίρ. Ο φλύκταινες είναι τόσο επώδυνες. Καίνε και το δέρμα μου γίνεται τόσο ζεστό, που μπορείς να νιώσεις τη θερμότητα όταν, απλά, κάθεσαι δίπλα μου. Οι γιοι μου νομίζουν πως είμαι μούμια! Λατρεύω τον ήλιο, αλλά υπάρχουν συνέπειες κάθε φορά που βγαίνω έξω. Μισώ που αισθάνομαι σαν άρρωστη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.