ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαλαρός οδηγός παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και τρακάρει σαν να μην τρέχει τίποτα (βίντεο)

Χαλαρός οδηγός παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και τρακάρει σαν να μην τρέχει τίποτα (βίντεο)

Ο υπερβολικά χαλαρός οδηγός που κυκλοφορεί στα social media, έχει γίνει viral, καθώς παραβιάζει με το μηχανάκι κόκκινο φανάρι, σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα!

Το φοβερό είναι ότι περνάει και προσπαθεί να αποφύγει τα διερχόμενα οχήματα, τα οποία, ωστόσο, έχουν ξεκινήσει.

Τότε, πάει και πέφτει πάνω σε ένα σκουτεράκι, αλλά και πάλι συνεχίζει αμέριμνος τον δρόμο του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικά μέτρα πιο κάτω, πάντως, και ενώ ο άνθρωπος που τράκαρε φαίνεται να του ρίχνει διάφορα μπινελίκια, ο οδηγός-καρμανιόλα σταμάτησε και κοίταξε πίσω του, για να δει τι έκανε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.