Bασίλισσα Ελισάβετ: 7χρονος της έφτιαξε κρυπτόλεξο κι εκείνη του απάντησε (φωτό)

Bασίλισσα Ελισάβετ: 7χρονος της έφτιαξε κρυπτόλεξο κι εκείνη του απάντησε (φωτό)

Ένας επτάχρονος από το Έσεξ δημιούργησε ένα κρυπτόλεξο με… υψηλό νόημα και αποδέκτη τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο μικρός Τίμοθι Μάντερς ανησυχούσε πως η αυτοαπομόνωση θα έθλιβε τη βασίλισσα, οπότε της έφτιαξε ένα παζλ με θέμα την ευτυχία ώστε να την κρατήσει δραστήρια.

«Ήταν πολύ ωραίο το γράμμα και σημαντικό και ένιωσα χαρούμενος που της άρεσε. Ίσως ήθελε μια δραστηριότητα» λέει ο μικρός.

Η μαμά του εξηγεί πως η ιδέα του προέκυψε από την ανησυχία πως η βασίλισσα και πολλοί άλλοι άνθρωποι ίσως ένιωθαν θλίψη, μοναξιά και ανία λόγω του lockdown: «Θέλησε να κάνει κάτι για να την κάνει να χαρεί και μάλιστα το έγραψε με τα πιο περιποιημένα του γράμματα.

Το έστειλε μαζί με ένα γράμμα που έλεγε πως επειδή ίσως ένιωθε μόνη και θλιμένη, το θέμα του κρυπτόλεξου ήταν η ευτυχία, με στόχο οι λέξεις να της δημιουργούν ευχάριστες σκέψεις όταν θα το έλυνε». Μια από τις γραμματείς της Βασίλισσας απάντησε στον Τίμοθι για να τον ευχαριστήσει για το «ευγενικό του γράμμα και το κρυπτόλεξο».

Όπως του έγραφε, η Βασίλισσα του ευχόταν «υγεία και χαρά» και πως «εκτίμησε δεόντως τη στοχαστικότητά του».

Κι επειδή για τον Τίμοθι η ευτυχία (πρέπει να) είναι υπόθεση συλλογική, παρακάλεσε τη μαμά του να βγάλει φωτοτυπία του κρυπτόλεξου και να τα μοιράσει στη γειτονιά τους.

«Επέμενε να μου λέει να μη στείλω το αυθεντικό σε κάποιον άλλον γιατί ήταν για τη Βασίλισσα. Πάντα σκέφτεται και τους άλλους» παραδέχεται η μαμά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.