Naya Rivera: Οι πρωταγωνιστές του «Glee» την αποχαιρέτησαν δίπλα στη λίμνη (βίντεο)

Naya Rivera: Οι πρωταγωνιστές του «Glee» την αποχαιρέτησαν δίπλα στη λίμνη (βίντεο)

Το άψυχο κορμί της Naya Rivera εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη λίμνη Piru χθες.

Λίγη ώρα αργότερα, έσπευσαν στη λίμνη και οι συμπρωταγωνιστές της Naya Rivera και η κάμερα κατέγραψε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο.

Πιασμένοι χέρι-χέρι, οι συμπρωταγωνιστές της ηθοποιού στάθηκαν στην άκρη της λίμνης από όπου ανασύρθηκε η σορός της και προσευχήθηκαν για εκείνη.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας ή δολιοφθοράς»

«Είμαστε βέβαιοι ότι το πτώμα που βρήκαμε ανήκει στην Νάγια Ριβέρα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις ακτές της λίμνης Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες, ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα Μπιλ Αγιάμπ, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Η 33χρονη Ριβέρα είχε νοικιάσει μια βάρκα στην λίμνη Πίρου για να πάει βόλτα με τον 4χρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε αργότερα να κοιμάται μέσα στην βάρκα.

Ο Αγιάμπ είπε ότι «δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να παραπέμπει σε δολιοφθορά ή αυτοκτονία».

Ο γιος της Ριβέρα είχε βρεθεί να κοιμάται μόνος του μέσα στην βάρκα. Είπε στις αρχές ότι είχε πάει με την μητέρα του για να κολυμπήσουν στην λίμνη, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 80,47 χιλιομέτρων βορείως του κέντρου του Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.