ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΗΠΑ: Αδερφές ενώθηκαν μετά από 53 χρόνια λόγω…κορωνοϊού (φωτό)

ΗΠΑ: Αδερφές ενώθηκαν μετά από 53 χρόνια λόγω…κορωνοϊού (φωτό)

Ο κορωνοϊός αποτέλεσε αφορμή για δύο αδελφές από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ να βρεθούν ξανά, ύστερα από 53 ολόκληρα χρόνια.

Η 73χρονη Ντόρις Κρίπεν νόσησε τον Μάιο από κάτι που πίστεψε ότι ήταν κοινή γρίπη. Λόγω της αδυναμίας που ένιωθε, έπεσε άσχημα και έσπασε το χέρι της με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα δωμάτιο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έπασχε από κορωνοϊό και υποχρεώθηκε σε νοσηλεία 30 ημερών.

Η 53χρονη Μπεν Μπόρο εργαζόταν σαν βοηθός στο συγκεκριμένο κέντρο και όταν είδε το όνομα της Κρίπερ αμέσως την αναγνώρισε.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σκέφτηκα “Θεέ μου, νομίζω ότι αυτή είναι η αδερφή μου”» δήλωσε η γυναίκα, σύμφωνα με το CNN.

​Οι δύο γυναίκες έχουν τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετικές μητέρες και δεν είχαν μιλήσει εδώ και 53 χρόνια, όταν η Μπόρο ήταν μωρό.

Η Κρίπεν ζούσε με τη μητέρα της, αλλά κρατικές υπηρεσίες πήραν την Μπόρο και τέσσερα από τα 14 αδέλφια της και έδωσαν τα παιδιά για υιοθεσία όταν η κοπέλα ήταν μόλις έξι μηνών.

Στις 27 Ιουνίου, η Μπόρο αποφάσισε να επιβεβαιώσει ότι πράγματι η Κρίπεν ήταν αυτή που πίστευε πως ήταν. Καθώς η Κρίπεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην ακοή, η Μπόρο πήγε στο δωμάτιό της με έναν λευκό πίνακα και έγραψε το όνομα του πατέρα τους. Η Κρίπεν επιβεβαίωσε ότι ήταν ο μπαμπάς της.

«Έδειξα τον εαυτό μου και είπε “Αυτός είναι και ο δικός μου!”… Έχω τα μάτια του μπαμπά μας» ανέφερε η Μπόρο.

«Σχεδόν έπεσα από την καρέκλα μου και ξέσπασα σε δάκρυα» είπε η Κρίπεν. «Ήταν ένα χαρούμενο συναίσθημα που βρήκα την αδερφή μου. Έχουν περάσει 53 χρόνια από τότε που ήταν μωρό και την κράτησα».

Η Κρίπεν είχε προσπαθήσει να βρει τα αδέλφια της αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια δίχως επιτυχία. «Είναι υπέροχο… πραγματικά καταπληκτικό, μετά από τόσα χρόνια. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα την ξαναδώ» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.