ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο.Ντέμερ: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην θεμελιώδη αξιολόγηση λόγω της απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων»

Ο.Ντέμερ: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην θεμελιώδη αξιολόγηση λόγω της απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων»

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ τόνισε ότι θεωρούσε πάντα σωστή και καλή την παρουσία εδώ των αμερικανών στρατιωτών στην Γερμανία, ενώ δεν μετέφερε την άποψη της Άνγκελα Μέρκελ.

«Η γερμανική κυβέρνηση έλαβε γνώση της απόφασης της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με την απόσυρση τμήματος των αμερικανικών στρατευμάτων από την Γερμανία. Όταν θα γίνουν γνωστά τα ακριβή σχέδια απόσυρσης και ο χρόνος, η κυβέρνηση θα συνεννοηθεί και με τα κρατίδια» που αφορά η απόσυρση, δήλωσε η κυρία Ντέμερ και σημείωσε ότι, σε ό,τι αφορά τις γερμανοαμερικανικές σχέσεις, τόνισε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι στην θεμελιώδη αξιολόγηση» της κατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας την απόφαση της Ουάσιγκτον και θα την αντιμετωπίσουμε», κατέληξε η εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.