ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σρι Λάνκα: Γάτα «συνελήφθη» γιατί κουβαλούσε δύο γραμμάρια ηρωίνης πάνω… στο κολάρο της (φωτό)

Σρι Λάνκα: Γάτα «συνελήφθη» γιατί κουβαλούσε δύο γραμμάρια ηρωίνης πάνω… στο κολάρο της (φωτό)

Στη Σρι Λάνκα είχε «συλληφθεί» την προηγούμενη εβδομάδα μιας γάτα η οποία κουβαλούσε δύο γραμμάρια ηρωίνης.

Περνούσε λαθραία ναρκωτικά και κάρτες κινητής τηλεφωνίας SIM σε κρατούμενους στις φυλακές.

Ύστερα από πολλά επιτυχημένα δρομολόγια, ο πραγματικός ρόλος της, φαινομενικά αθώας, γατούλας έγινε αντιληπτός από τους δεσμοφύλακες. Οπότε, συνελήφθη και η ίδια.

Η γάτα «βαποράκι» εκρατείτο στο σωφρονιστικό κατάστημα υψίστης ασφαλείας Γουελικάντα της Σρι Λάνκα έως πριν από μερικά 24ωρα. Έως τη στιγμή, δηλαδή, που η γάτα αξιοποίησε τις φυσικές της δεξιότητες και έγινε καπνός.

Πάνω της βρέθηκαν δύο γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στο κολλάρο της είχαν ενσωματωθεί με περίτεχνο τρόπο δύο κάρτες SIM και μια μικρο-κάρτα μνήμης.

Πριν από τη γάτα-φυγά, είχε προσληφθεί για παρόμοια καθήκοντα ένας αετός. Γενικότερα, εικάζεται ότι τα ζώα μετέφεραν ναρκωτικά και άλλα χρειώδη στους φυλακισμένους κακοποιούς κατ’ εντολήν ενός από τα μεγάλα αφεντικά του οργανωμένου εγκλήματος στη Σρι Λάνκα, του -νεκρού πλέον- Ανγκόντα Λόκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.