ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυστραλία: Στην φυλακή 28χρονη – Υποδύονταν την καρκινοπαθή για να λαμβάνει δωρεές

Αυστραλία: Στην φυλακή 28χρονη – Υποδύονταν την καρκινοπαθή για να λαμβάνει δωρεές

Η 28χρονη Λούσι Βικτόρια Ουίλαντ, που είναι και έγκυος, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο του Τάουνσβιλ την περασμένη Πέμπτη για έξι κατηγορίες απάτης.

Επίσης, το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο 29.000 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 17.640 ευρώ) για όσους εξαπάτησε, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην φίλου της στρατιωτικού Μπράντλεϊ Κόνγκερτον.

Η Ουίλαντ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 55.000 δολάρια Αυστραλίας (33.420) από δωρεές φίλων και γνωστών.

«Υπήρξε μια απίστευτη κατάχρηση εμπιστοσύνης των ανθρώπων που σας έδειξαν την συμπάθειά τους και σας έδωσαν τα λεφτά τους για να σας βοηθήσουν, ενώ όλα ήταν ψέμα» τόνισε η δικαστής Βιβιάνα Κίγκαν στην απόφασή της απευθυνόμενη στην Ουίλαντ.

Προκειμένου να πείσει φίλους και γνωστούς ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες η Ουίλαντ ξύρισε το κεφάλι της και ανέβαζε φωτογραφίες στα social media μέσα από νοσοκομείο.

Η Ουίλαντ ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες για την περίοδο επτά μηνών κατά την οποία είχε ενημερώσει την οικογένεια και τους φίλους της ότι πέθαινε.

Η Ουίλαντ θα γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο και θα δικαιούται αναστολή ποινής τον Φεβρούαριο του 2021.

Θύμα και ο φίλος της

Ο φίλος της όχι μόνο παραιτήθηκε από την εργασία του για να τη φροντίζει, πήρε δάνειο 12.000 δολαρίων και ακόμα δύο δάνεια 5.000 δολαρίων με την ελπίδα ότι θα τη βοηθούσε στη μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποκάλυψε, μετά τη σύλληψη της Ουίλαντ δέχθηκε και απειλές για τη ζωή του καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν ότι γνώριζε τα πάντα και είχε σχεδιάζει μαζί με τη φίλη του την κομπίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.