ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Πλήρωσε… πολύ ακριβά την άσεμνη χειρονομία του – Έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στην κάμερα (φώτο)

Γερμανία: Πλήρωσε… πολύ ακριβά την άσεμνη χειρονομία του – Έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στην κάμερα (φώτο)

Ένας Γερμανός οδηγός μιας BMW X5 2ης γενιάς πλήρωσε αρκετά ακριβά την άσεμνη χειρονομία του στην κάμερα. Ο οδηγός «πιάστηκε» να κινείται στην Autobahn με ταχύτητα 11χλμ/ώρα από το όριο, κάτι που όπως φάνηκε… δεν του άρεσε.

Ωστόσο, στον 26άχρονο οδηγό της X5 μάλλον δεν του καλοάρεσε που η κάμερα τον «έπιασε», αφού όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, έσπευσε να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο προς το φακό.

Όμως, αυτή του τη χειρονομία έμελλε να την πληρώσει πολύ ακριβά μιας και η τοπική αστυνομία της περιοχής Oberfranken τον οδήγησε στο δικαστήριο με την κατηγορία της ασέβειας προς τις αρχές, το οποίο του επιδίκασε να πληρώσει το πρόστιμο των 20 ευρώ, 75 φορές περισσότερο.

Το τελικό πρόστιμο ήταν 1.500 ευρώ και μετά από αυτό μάλλον την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάνει μια τέτοια χειρονομία, ο οδηγός θα τη σκεφτεί διπλά και τριπλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.