ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κάρντιφ: Εταιρεία απορριμμάτων της «επέστρεψε» τα σκουπίδια γιατί δεν πλήρωνε

Κάρντιφ: Εταιρεία απορριμμάτων της «επέστρεψε» τα σκουπίδια γιατί δεν πλήρωνε

Μία εταιρία απορριμμάτων επέστρεψε τα σκουπίδια στην ιδιοκτήτριά τους, γιατί δεν πλήρωνε.

Μια γυναίκα κάλεσε την εταιρεία μεταφορών απορριμμάτων «Cardiff Waste Removal», για να παραλάβουν τα σκουπίδια της. Η συμφωνία ήταν για 120 λίρες γιατί είχε βαριά αντικείμενα.

Τους είχε πει ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέβαλε το ποσό. Όντως τα αδέλφια πήραν τα απορρίμματα, αλλά μόλις τελείωσαν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι η κυρία δεν ήταν διατεθειμένη να τους πληρώσει. Μάλιστα σκοπός της ήταν να μην το πράξει ποτέ γιατί αμέσως μετά μπλόκαρε τα τηλέφωνά τους.

Όταν κατάλαβαν την απάτη, έστειλαν τελεσίγραφο πως αν δεν πληρωθεί η δουλειά… θα επέστρεφαν στο σπίτι της εντός μιας ώρας και θα άδειαζαν ότι σκουπίδι μάζεψαν.

Η προκλητική κυρία τους είπε να το κάνουν αν τολμούν! Έτσι λοιπόν τα αδέλφια επέστρεψαν στο σημείο και άδειασαν με το φορτηγό ότι είχαν μαζέψει! Μάλιστα ένας από τους άντρες ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Αυτό συμβαίνει στους πελάτες όταν δεν πληρώνετε».

«Λάθος ή σωστό; Δεν ψάχνω για αντιπαράθεση απλώς ξεκαθαρίζουμε ότι αν σκέφτεστε να μην δίνετε σε εργαζόμενους, τον μισθό τους όταν έχουν παιδιά να ταΐσουν θα λαμβάνετε για απάντηση και ένα μεγάλο φορτίο από σκουπίδια» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Facebook η εταιρεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.