ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυκλοφόρησε το βιβλίο των Meghan & Harry με αποκαλύψεις για την αποχώρησή τους από το παλάτι

Κυκλοφόρησε το βιβλίο των Meghan & Harry με αποκαλύψεις για την αποχώρησή τους από το παλάτι

Ο Omid Scobie και η Carolyn Durand κυκλοφόρησαν το βιβλίο τους με τίτλο «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family», μέσα από το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του ζευγαριού και την απόφαση να αποχωρήσει από το παλάτι.

Οι συγγραφείς του βιβλίου, που έκανε ρεκόρ πωλήσεων πριν καν κυκλοφορήσει, είναι βετεράνοι και απασχολούνται με το βασιλικό ρεπορτάζ με μεγάλη εμπειρία και αξιόλογες πηγές μέσα στο παλάτι αλλά και στους δεκάδες οργανισμούς και τα θεσμικά όργανα που έχουν σχέση με την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Μερικά από τα γεγονότα που δεν ξέραμε και αναφέρει το βιβλίο, είναι τα εξής:

1. Ο Harry πίστευε ότι οι άνθρωποι του αδελφού του διέδιδαν συστηματικά αρνητικές ειδήσεις για αυτόν με σκοπό να προάγουν το προφίλ του William.

2. Η Meghan και ο Harry απέλυσαν την πρώτη νταντά του Archie μετά από κάτι που συνέβη το δεύτερο βράδυ της παραμονής της στο σπίτι.

3. Η Meghan έβαλε τα κλάματα πριν από την τελευταία κοινή εμφάνισή τους με τον Harry ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

4. Ο Harry και η Μeghan έπαθαν σοκ όταν πληροφορήθηκαν ότι Ρώσοι χάκερς είχαν υποκλέψει προσωπικές φωτογραφίες από τους αρραβώνες και τον γάμο τους, ανάμεσά τους φωτογραφίες που απεικόνιζαν τους ίδιους και τους καλεσμένους τους με τρόπο καθόλου κολακευτικό.

5. Μια ανώνυμη επιστολή με ρατσιστικές ύβρεις και μια λευκή σκόνη έσπειρε τον πανικό στο παλάτι του Kensington, αφήνοντας τη Μeghan άγρυπνη να αναρωτιέται αν έτσι θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CDwy5GygwIj/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.