ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με «social distancing» – Πώς 2.500 άτομα μπόρεσαν να κρατήσουν αποστάσεις (φωτό)

Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με «social distancing» – Πώς 2.500 άτομα μπόρεσαν να κρατήσουν αποστάσεις (φωτό)

Περίπου 2.500 Βρετανοί βρέθηκαν στις 11 Αυγούστου στο pop-up Virgin Money Unity Arena για μια μουσική συναυλία του ροκ τραγουδιστή Sam Fender.

Αυτό το σημείο μετατράπηκε στο «πρώτο socially distanced music venue» στη χώρα από τότε που ξέσπασε η επιδημία του κορωνοϊού.

Στο Gosforth Park του Νιούκαστλ στήθηκαν, λοιπόν, 500 μεταλλικές εξέδρες όπου η καθεμία χωρούσε 5 άτομα, σε απόσταση 2 μέτρων η μία από την άλλη.

Κάθε εξέδρα είχε τραπέζι, καρέκλες και ένα ψυγειάκι και η κάθε παρέα των 5 ατόμων έπρεπε να φτάσει με το ίδιο αυτοκίνητο.

Το κοινό ξετρελάθηκε με την ιδέα καθώς οι φαν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο του καλλιτέχνη σε κανονικό rock concert ενώ τηρήθηκαν όλες οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η ιδέα φαίνεται πώς απέδωσε καθώς οι συναυλίες θα συνεχιστούν έως τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.