ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ουάσιγκτον: Φωτογράφος άγριας ζωής απαθανάτισε μυστηριώδη παράξενο άντρα στο δάσος (φωτό)

Ουάσιγκτον: Φωτογράφος άγριας ζωής απαθανάτισε μυστηριώδη παράξενο άντρα στο δάσος (φωτό)

Ένας Αμερικανός φωτογράφος, ο Τζεφ Γουίρθ, είχε στήσει μια αυτόματη κάμερα στο δάσος κοντά στο σπίτι του στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, με σκοπό να απαθανατίσει ανυποψίαστα άγρια ζώα.

Όμως, οι φωτογραφίες που τράβηξε η κάμερα ήταν άκρως παράξενες. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος άντρας ανακάλυψε την φωτογραφική εγκατάσταση και δεν έχασε ευκαιρία να ποζάρει με χάρη μπροστά στον φακό.

«Μερικούς μήνες πριν ήμουν στο δάσος για εξερεύνηση και εντόπισα ένα τεράστιο δέντρο πεσμένο από τους κάστορες, με αρκετές ακαθαρσίες αγριόγατας» ανέφερε ο Γουίρθ.

Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σημείο με φωτογραφική «παγίδα». «Μια φορά την εβδομάδα επέστρεφα για να δω τι είχε τραβήξει η κάμερα και ν’ αλλάξω μπαταρίες. “Έπιασα” μερικά ζωάκια, μεταξύ των οποίων ρακούν και νυφίτσες και κάποιες φωτογραφίες αγριόγατας, αλλά τίποτα το σπουδαίο, οπότε άφησα εκεί την κάμερα» συνέχισε ο φωτογράφος άγριας ζωής.

Ο Γουίρθ πόσταρε τις φωτογραφίες του άγνωστου άντρα στο Twitter προσπαθώντας να ανακαλύψει την ταυτότητά του κι αυτές έγιναν viral.

Ένας άντρας καθόλου ντροπαλός μπροστά στο φακό πόζαρε ανελέητα, αλλά μην αφήνοντας πουθενά τα στοιχεία του παρέμενε παντελώς άγνωστος στον φωτογράφο.

Σύντομα, ο άντρας έμαθε για τις διαδικτυακές του «δόξες» κι επικοινώνησε με τον φωτογράφο. Έκτοτε, οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι στα social media κι όπως αποδείχτηκε ο μυστηριώδης άντρας ήταν επιστήμονας που ασχολούνταν με την χλωρίδα του δάσους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.