ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιαπωνία: Καλλιτέχνης δημιουργεί έργα τέχνης επάνω σε φύλλα δέντρου (φώτο)

Ιαπωνία: Καλλιτέχνης δημιουργεί έργα τέχνης επάνω σε φύλλα δέντρου (φώτο)

Ίσως ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι τόσο όσο νομίζετε και πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς ένα καλλιτέχνης από την Ιαπωνία καταφέρνει να δημιουργεί περίεργα σχέδια επάνω σε φύλλα δέντρων.

Ο «lito_leafart» όπως ονομάζεται στο Instagram δεν φτιάχνει απλά μικρά σχέδια αλλά δημιουργεί ολόκληρες μικρές σκηνές. Κάθε φύλλο διηγείται την δική του ιστορία και μοιάζει με μια παράξενη εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου.

Ο δημιουργός τους κρατά τα φύλλα στον ουρανό για να τα φωτογραφίσει, ώστε ο ήλιος να αποκαλύψει τις μικρές λεπτομέρειες που κρύβει το κάθε σχέδιο.

Αν και τα φύλλα τελικά θα μαραθούν, ο lito_leafart δεν πτοείται και συνεχίζει να εκπλήσσει με τις δημιουργίες του. Ίσως θα μπορούσε να φτιάξει ένα μικρό βιβλίο χρησιμοποιώντας τα εκπληκτικά του σχέδια, τι λέτε;

https://www.instagram.com/p/CFW39DJg6Um

https://www.instagram.com/p/CEtwKmxgreF

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CErFZMAgLtI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.