ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Μητέρα και κόρη έγιναν viral στο TikTok λόγω της εντυπωσιακής ομοιότητάς τους (βίντεο)

ΗΠΑ: Μητέρα και κόρη έγιναν viral στο TikTok λόγω της εντυπωσιακής ομοιότητάς τους (βίντεο)

Μία μητέρα και μία κόρη έχουν γίνει πασίγνωστες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το TikTok και τα βιντεάκια που δημοσιεύουν, λόγω της εντυπωσιακής ομοιότητάς τους.

Είναι φυσιολογικό τα παιδιά να μοιάζουν με τους γονείς τους και να μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως είναι για παράδειγμα το χρώμα των ματιών και των μαλλιών τους. Αλλά μια μαμά και η κόρη της, από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, μοιάζουν τόσο πολύ, που οι άνθρωποι δυσκολεύονται να τις ξεχωρίσουν, καθώς τις περνούν για δίδυμες!

Ο λόγος για τις Στέισι Σάιμον και την κόρη της Μάντισον, οι οποίες φτιάχνουν βίντεο στο TikTok και έχουν τρελάνει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι δύο γυναίκες θα μπορούσαν να είναι αδερφές.

Η μητέρα, που είναι στα 40 της, λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι την περνούν για την 16χρονη κόρη της, καθώς οι ίδιες «δεν βλέπουν» την εντυπωσιακή ομοιότητα.

Σε ένα πρόσφατο κλιπ που ανέβηκε στο TikTok, μαμά και κόρη φορούν ταιριαστά ριγέ πουλόβερ και τζιν σορτς, και με τα μακριά, ίσια ξανθά μαλλιά και τα μεγάλα χαμόγελα τους, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Όσοι το είδαν, έμειναν άφωνοι και προσπαθούσαν να βρουν ποια από τους δύο ήταν ο γονέας.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 114.000 likes. Εκατοντάδες άνθρωποι το σχολίασαν επίσης για να μοιραστούν τη σύγχυση τους, με ορισμένους να λένε ότι η ομοιότητά τους ήταν «εκλπηκτική».

Ένα άτομο είπε: «Ουάου, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η μαμά». Ένας άλλος έγραψε: «Το έχω δει 10 φορές προσπαθώντας να καταλάβω ποια είναι η μαμά. Έπρεπε να έρθω στα σχόλια για να μάθω». Ένας τρίτος απάντησε: «Ο Θεός έκανε κυριολεκτικά αντιγραφή και επικόλληση».

Λίγο αργότερα, η Στέισι αποφάσισε να δώσει τέλος στο μυστήριο και να αποκαλύψει πως αυτή ήταν στα αριστερά με το πολύχρωμο πουλόβερ, και η κόρη της, Μάντισον, ήταν αυτή στα δεξιά. Μάλιστα, απαντώντας σε ένα σχόλιο κάποιου, ο οποίος νόμιζε πως είναι δίδυμες, η γυναίκα είπε πως τους το έχουν πει πολλές φορές, αλλά οι ίδιες δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.tiktok.com/%40stacie_smith03/video/6872505285265607941

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.