ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: 26χρονη έπαθε ψύχωση με τα κιλά της και φορά κορσέ για 18 ώρες την μέρα (βίντεο)

ΗΠΑ: 26χρονη έπαθε ψύχωση με τα κιλά της και φορά κορσέ για 18 ώρες την μέρα (βίντεο)

Μία 26χρονη γυναίκα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ είχε πρόβλημα με την εικόνα της και τα κιλά της και έβαλε σκοπό να αδυνατίσει, όμως δεν το έκανε με τον πλέον σωστό τρόπο.

Αφού έχασε τα κιλά, η όμορφη Σάμι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη με τις διαστάσεις της κι άρχισε να εξασκείται φορώντας κορσέ μέχρι και 18 ώρες κάθε μέρα.

«Παρά τον κόσμο που ανησυχεί, νομίζω ότι ο κορσές βοήθησε την υγεία μου σημαντικά» λέει η Σάμι. «Παλαιότερα έτρωγα ακατάπαυστα, αλλά τώρα δεν τρώω ό,τι να ‘ναι όταν τον φοράω».

«Ακόμη και η μαμά μου θέλει να της πάρω έναν κορσέ. Σήμερα, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ» παραδέχεται η Σάμι.

Πλέον η Σάμι έχει μέση μόλις 54 εκ., αλλά ο στόχος της είναι να κατέβει στα 35,5 εκ. που είναι και το παγκόσμιο ρεκόρ για την πιο λεπτή μέση στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.