Αργεντινή: Συγκλονίζει η προσπάθεια μητέρας να σώσει την 7χρονη κόρη της από ένα μεγαλόσωμο πίτμπουλ (βίντεο)

Αργεντινή: Συγκλονίζει η προσπάθεια μητέρας να σώσει την 7χρονη κόρη της από ένα μεγαλόσωμο πίτμπουλ (βίντεο)

Δραματικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στην δημοσιότητα από την Αργεντινή, όπου μία μητέρα δίνει “μάχη” με ένα πίτμπουλ για να σώσει την 7χρονη κόρη της από τα σαγόνια του.

Εντελώς ξαφνικά έnα θηριώδες πιτμπουλ εμφανίζεται και αρχίζει να κυνηγάει το κορίτσι. Το παιδί στην προσπάθεια του να ξεφύγει πάει να κρυφτεί πίσω από τη μητέρα του.

Το σκυλί της αρπάζει το πόδι και αρχίζει να την τραβάει. Μάταια η μητέρα προσπαθούσε να σώσει το παιδί της. Κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται και να κλωτσάει το σκυλί για να αφήσει το κορίτσι.

Μέχρι που ξαφνικά εμφανίζεται ένας άνδρας ο οποίος βγάζει πιστόλι και το κολλάει στο μέτωπο του πιτμπουλ. Το σκυλί εξαγριωμένο δεν το αφήνει. Εμφανίζεται και άλλος άνδρας ο οποίος κρατάει ένα φτυάρι και με αυτό χτυπάει το σκυλί. Και πάλι τίποτε.

Τελικά όσοι άνθρωποι και εάν προσπαθούσαν να τραβήξουν το σκυλί δεν κατάφεραν να του ανοίξουν τα σαγόνια. Μόνο όταν εκείνο θέλησε τα άνοιξε και άφησε το παιδάκι. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και κανείς δεν το κυνήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοριτσάκι ονομάζεται Τζασμίν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το πόδι του είχε σπάσει σε πολλά σημεία και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Η επέμβαση πέτυχε, το παιδί αναρρώνει και δεν κινδυνεύει το πόδι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.