ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

M.Βρετανία: Υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για τους ταξιδιώτες από Τουρκία και Πολωνία

M.Βρετανία: Υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για τους ταξιδιώτες από Τουρκία και Πολωνία

Όσοι ταξιδιώτες φτάνουν στην Μεγάλη Βρετανία από Τουρκία και Πολωνία θα υποχρεούνται να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού Μεταφορών Γκραντ Σαπς.

Ο Σαπς εξήγησε ότι τα στοιχεία από την Πολωνία δείχνουν αύξηση του ποσοστού των θετικών τεστ, σε συνδυασμό με ταχεία αύξηση των κρουσμάτων. Η Τουρκία, από την άλλη, ορίζει τον αριθμό των νέων κρουσμάτων της Covid-19 με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που χρησιμοποιούν οι διεθνείς οργανισμοί.

Στη λίστα των χωρών οι ταξιδιώτες από τις οποίες θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα προστέθηκαν επίσης τα νησιά Μπονέρ, Άγιος Ευστάθιος και Σάμπα της Καραϊβικής.

Ο υπουργός προειδοποίησε ότι από αύριο θα αυξηθούν τα πρόστιμα για όσους αρνούνται να μπουν σε καραντίνα και θα φτάσουν ακόμη και τις 10.000 στερλίνες για τους «καθ’ έξην» παραβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ στις 4 τα ξημερώματα (6.00 ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου, 3 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.