ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό περισσότερα από 35 μέλη πληρώματος βρετανικού υποβρυχίου

Εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό περισσότερα από 35 μέλη πληρώματος βρετανικού υποβρυχίου

Περισσότερα από 35 κρούσματα κορωνοϊού εμφανίστηκαν σε υποβρύχιο που αποτελεί μέρος του προγράμματος αποτροπής πυρηνικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σκάφος συμμετείχε σε ομάδα σκαφών, που έφτασε μέχρι και τη Φλόριντα, μια από τις πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορωνοϊό. Προηγουμένως, τα μέλη του πληρώματος φέρονται να βγήκαν από το υποβρύχιο, όταν αυτό είχε «δέσει» σε βάση της Τζόρτζια, για να επισκεφτούν μπαρ και εστιατόρια της περιοχής.

Το υποβρύχιο HMS Vigilant έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και στο παρελθόν, καθώς μερικά από τα μέλη του πληρώματός του, απομακρύνθηκαν το 2017, μετά από τα αποτελέσματα σε τεστ ναρκωτικών, που έδειξαν την ύπαρξη κοκαΐνης στο αίμα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε πως δεν σχολιάζει θέματα που σχετίζονται με επιχειρήσεις των υποβρυχίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.