ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπάρον Τραμπ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπάρον Τραμπ

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ, ανακοίνωσε πως και ο Μπάρον Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι μόλις εκείνη και ο Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στην COVID-19, o γιος τους Μπάρον ήταν αρνητικός.

Ωστόσο, μετά από αρκετά τεστ, και ο 14χρονος Μπάρον διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο ο νεαρός είναι «δυνατός έφηβος» και «δεν παρουσίασε συμπτώματα» τονίζεται επίσης.

Πάντως, στη δήλωση δεν αναφέρεται ρητά εάν ο Μπάρον είναι πλέον αρνητικός στην COVID-19.

Ακόμη, η Μελάνια μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον κορωνοϊό, σημειώνοντας ότι στην αρχή είχε πολύ ήπια συμπτώματα, που περιελάμβαναν βήχα, πόνους στο σώμα, πονοκεφάλους και κόπωση.

«Επέλεξα να ακολουθήσω μια πιο φυσική διαδρομή, καταναλώνοντας περισσότερες βιταμίνες και υγιεινά τρόφιμα. Είχαμε υπέροχους φροντιστές γύρω μας και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ιατρική περίθαλψη και την επαγγελματική διακριτικότητα που λάβαμε από τον Δόκτορ Κόνλεϊ και την ομάδα του» επισημαίνει ακόμη η Πρώτη Κυρία.

Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες.

«Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή είναι η οικογένειά μου που έλαβε τέτοια φροντίδα. Αν είστε άρρωστος ή εάν έχετε κάποιον αγαπημένο που είναι άρρωστος -σας σκέφτομαι και θα είμαι σκέφτομαι κάθε μέρα-. Προσεύχομαι για τη χώρα μας και προσεύχομαι για όλους όσους αντιμετωπίζουν την COVID-19 και άλλες ασθένειες ή προκλήσεις», συμπλήρωσε.

Υπενυμίζεται πως ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό στις 2 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι θα απομονωθούν.

Στη συνέχεια εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, όπου έλαβε πειραματική θεραπεία ενός κοκτέιλ αντισωμάτων το οποίο αργότερα επαίνεσε, σχολιάζοντας την ταχεία ανάρρωσή του.

Ο Τραμπ στη συνέχεια υποσχέθηκε να κάνει τη θεραπεία που έλαβε, προσβάσιμη σε όποιον είχε μολυνθεί με τον νέο ιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.