Εγκατέλειψε τον άνδρα της γιατί ερωτεύτηκε τον πατέρα της κολλητής της (φώτο)

Εγκατέλειψε τον άνδρα της γιατί ερωτεύτηκε τον πατέρα της κολλητής της (φώτο)

Μία κοπέλα από την Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ υποσχέθηκε στην φίλη της πως θα προσέχει τον πατέρα της, όταν πέθανε η μητέρα της, αλλά τελικά… τον ερωτεύτηκε τρελά.

Η 29χρονη Άντα Μέλτον, φύλακας ασφαλείας από την Νότια Καρολίνα, είναι ζευγάρι με τον 58χρονο Ρόμπερτ Πίτμαν εδώ και ενάμιση χρόνο. Ξεκίνησε να επισκέπτεται τον Ρόμπερτ όταν η εδώ και 35 χρόνια σύζυγός του, πέθανε.

Η Άντα τον επισκεπτόταν συχνά για να βεβαιωθεί πως ήταν καλά μετά τον θάνατο της συζύγου του, επειδή η κόρη του και στενή της φίλη, η 28χρονη Σέλμπι, ζούσε εκτός πολιτείας. Ωστόσο, πολύ σύντομα οι επισκέψεις άρχισαν να γίνονται πιο συχνές, καθώς το ζευγάρι άρχισε να αναπτύσσει αισθήματα ο ένας για τον άλλον, κάτι που η Σέλμπι περιέγραψε ως «περίεργο» αρχικά.

Η υπόσχεση στην φίλη και ο έρωτας με τον πατέρα της

Όπως λέει η Άντα: «Όταν η Σέλμπι ήρθε για την κηδεία της μητριάς της, της υποσχέθηκα πως θα φροντίζω τον πατέρα της. Είχε πάθει καρδιακή προσβολή και έπρεπε να παίρνει τα φάρμακά του, οπότε θα τον επισκεπτόμουν για να βεβαιωθώ ότι τα έπαιρνε. Τον είχα συναντήσει ξανά, αλλά ήταν μόνο για λίγο και δεν μου τρελάθηκα. Όμως, όσο τον επισκεπτόμουν, άρχισε να μου αρέσει. Οι σύντομες επισκέψεις μου έγιναν όλο και περισσότερες και μεγαλύτερες σε διάρκεια, καθώς κουβεντιάζαμε και γνωριστήκαμε καλύτερα».

Μετά από δύο μήνες, το ζευγάρι αποκάλυψε τα συναισθήματά του στην κόρη του Σέλμπι και στις άλλες δύο αδερφές της. «Δεν είχαμε προχωρήσει στην σχέση μας μέχρι να πάρουμε το ok από την Σέλμπι» λέει η Άντα. «Ήταν σημαντικό για μένα να έχω την έγκρισή της, καθώς δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Το βρήκε περίεργο στην αρχή. Αλλά αντιλήφθηκε ότι ήμασταν ευτυχισμένοι. Τελικά, καταλήξαμε να κοιμηθούμε μαζί και συμφωνήσαμε να το ξανακάνουμε αλλά όχι σε τακτική βάση».

Εγκατέλειψε τον άνδρα της και μένει πλέον μαζί του

Έχοντας ερωτευτεί τον Ρόμπερτ, η Άντα εγκατέλειψε τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της και μετακόμισε στο οικογενειακό σπίτι του Ρόμπερτ. Όπως λέει: «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός για μένα. Ο Ρόμπερτ είναι τζέντλεμαν παλιάς σχολής – ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σωστά σε μια γυναίκα. Η ενέργειά του είναι τόσο αναζωογονητική. Ήταν δύσκολο να μην τον ερωτευτώ- κάθε φορά που κοίταζα τα γαλάζια μάτια του. Άφησαν τον πρώην μου γι’ αυτόν γιατί με έκανε να νιώθω ξεχωριστή και χαρούμενη».

«Ο καλύτερος εραστής» – Τι λέει για την διαφορά ηλικίας

Η Άντα περιέγραψε επίσης τον Ρόμπερτ ως τον «καλύτερο εραστή» λέγοντας: «Ο Ρόμπερτ μπορεί να είναι 30 χρόνια μεγαλύτερός μου, αλλά δεν του φαίνεται. Έχει περισσότερη αντοχή από μένα και δεν χρειάζεται viagra. Κάνουμε σεξ κάθε μέρα και είναι φανταστικό. Με την Σέλμπι εξακολουθούμε να είμαστε πολύ καλές φίλες, αλλά από σεβασμό, προφανώς δεν της λέω τις λεπτομέρειες για τον πατέρα της κι εμένα».

Η 29χρονη απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς πως είναι προικοθήρας. Όπως λέει: «Ο κόσμος υποθέτει, δυστυχώς, πως όταν είσαι με έναν ηλικιωμένο άνδρα, είσαι για τα λεφτά του. Αλλά δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Δουλεύω σκληρά για τα δικά μου χρήματα. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να πιστέψουν πως έχουμε πολλά κοινά και είμαστε ερωτευμένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.