Φλόριντα: «Φωτιά» στον Instagram από την Αλέξας Μόργκαν (φωτό)

Φλόριντα: «Φωτιά» στον Instagram από την Αλέξας Μόργκαν (φωτό)

Η νεαρή Αλέξας Μόργκαν, ένα μοντέλο με πολλές καμπύλες στο Instagram, είχε μια φαεινή ιδέα προκειμένου να δει πόσοι άνδρες καρφώνονται πάνω της όταν περπατά στο δρόμο.

Το βίντεο με δεκάδες άνδρες να κοιτούν την οπίσθια πλευρά της κάνει το γύρο του Διαδικτύου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

Η 24χρονη Αλέξας από το Μαιάμι της Φλόριντα είναι μεγάλη φαν του Instagram.

Ακολουθούν τον λογαριασμό της πάνω από 4,1 εκατομμύρια followers αποθεώνοντας τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με εσώρουχα και μαγιό.

Αυτή τη φορά όμως σκέφτηκε να πιάσει στα… πράσα τους άνδρες που θα την κοίταζαν την ώρα που περπατούσε στο δρόμο με ρούχα που κολλούσαν στο καμπυλωτό σώμα της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», η νεαρή σταρ ξέρει καλά ότι οι άντρες τρελαίνονται για τις καμπύλες της βλέποντας την απήχηση που έχουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Τώρα , όμως, σκέφτηκε να κάνει ένα «κοινωνικό πείραμα» για να δει πόσοι άντρες γοητεύονται όταν την βλέπουν να περπατάει στο δρόμο.

Εκτός από την κάμερα του κινητού που κατέγραφε τις αντιδράσεις των ανδρών που δεν ξεκολλούσαν τα μάτια τους από τα τροφαντά οπίσθιά της, είχε αφήσει ανοιχτό και το μικρόφωνο του κινητού καταγράφοντας και τις ηχητικές αντιδράσεις των θαυμαστών της.

Το βίντεο έχει πάνω πάνω από 114.000 likes με πολλούς χρήστες του Instagram να παθαίνουν υστερία από τις αντιδράσεις των ανδρών. Πολλοί γυρίζουν το κεφάλι, άλλοι χαμογελούν και ορισμένοι ανοίγουν το στόμα…

«Ποια είναι η αγαπημένη σου αντίδραση;» ρωτάει η Αλέξας στη λεζάντα.

«Για μένα ήταν η τελευταία», της γράφει ένας χρήστης.

«Ο τύπος γύρισε το κεφάλι του 180 μοίρες για να δει τα οπίσθιά μου. Θέλω να δω πόσο μετράω» … λέει η ίδια στην κάμερα. «Θα βάλω εδώ το τηλέφωνο με ανοιχτή την κάμερα».

Στο βίντεο, η Αλέξας φοράει ένα λευκό crop top κι ένα κολλητό παντελόνι με τσέπες στην πίσω πλευρά.

«Θέλω να δω πόσα ανδρικά βλέμματα τραβάω»..., προσθέτει.

Ένας από τους άνδρες που καρφώθηκαν κοιτάζοντας την οπίσθια πλευρά της σταμάτησε να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ κι έκανε… μεταβολή για να έχει καλύτερη εικόνα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.