ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πλήγμα για την Σκάλα του Μιλάνου – Σταματούν οι πρόβες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Πλήγμα για την Σκάλα του Μιλάνου – Σταματούν οι πρόβες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην Σκάλα του Μιλάνου, 18 ερμηνευτές και 9 μουσικοί οδήγησαν στην απόφαση για διακοπή των προβών.

Όλα τα μέλη της χορωδίας μπήκαν σε καραντίνα, όπως και τα μέλη της ορχήστρας που παίζουν πνευστά όργανα. Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν άλλα μέλη του προσωπικού.

«Όλες οι πρόβες ανεστάλησαν», δήλωσε ο Πάολο Πουγκλίσι, εκπρόσωπος του συνδικάτου στη Σκάλα του Μιλάνου, που άνοιξε τον περασμένο Ιούλιο, έπειτα από τέσσερις μήνες που έμεινε κλειστή κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Όμως, αυτή την εβδομάδα σταμάτησαν ξανά οι παραστάσεις, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο όλων των θεάτρων και των κινηματογράφων στην Ιταλία, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η αναζωπύρωση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση αυτή ισχύει έως τις 24 Νοεμβρίου και ο Πουγκλίσι δήλωσε πως μουσικοί και ερμηνευτές ελπίζουν πως η Σκάλα του Μιλάνου θα είναι σε θέση να κάνει την παράσταση με την οποία παραδοσιακά εγκαινιάζεται η νέα σεζόν, στις 7 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.