Ινδονησία: Εξοργισμένος εργολάβος πήγε στο υπουργείο με έναν πύθωνα γιατί δεν του έδιναν δημόσια έργα (βίντεο)

Ινδονησία: Εξοργισμένος εργολάβος πήγε στο υπουργείο με έναν πύθωνα γιατί δεν του έδιναν δημόσια έργα (βίντεο)

Ένας εξοργισμένος εργολάβος πήγε στη δημόσια κτηματική υπηρεσία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία και απείλησε τους υπαλλήλους με έναν πύθωνα που είχε πάρει μαζί του!

Δεν έφτασε απλά στα άκρα, αλλά τα ξεπέρασε κιόλας αφού πήγε στη δημόσια κτηματική υπηρεσία, έχοντας μαζί του τον πύθωνά του, για να τους απειλήσει, που δεν του έδιναν για δύο χρόνια να αναλάβει κάποιο δημόσιο έργο!

Ο άνδρας, 54 ετών, ονόματι Τζουχαέντι, ζητούσε από τους υπαλλήλους να μάθει γιατί τον έχουν στην… απ’ έξω, ενώ την ίδια στιγμή ξετύλιγε το τεράστιο φίδι!

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ο Τζουχαέντι τρελάθηκε, πραγματικά, μετά και την τελευταία απόρριψη στις προτάσεις του να αναλάβει κάποιο τεχνικό πρότζεκτ. Η απόρριψη έγινε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Μέσα στο σαββατοκύριακο ο 54χρονος… φούντωνε και κατέστρωσε το σχέδιο. Την περασμένη Δευτέρα, λοιπόν, πήρε αγκαλιά τον τετράμετρο πύθωνά του και πήγε στο αρμόδιο υπουργείο!

«Θα μου δώσετε τη δουλεία ή όχι; Δύο χρόνια δεν μου έχετε δώσει μια δουλειά», ακούγεται να λέει ο 54χρονος στο βίντεο.

«Εάν υπάρχει δουλειά, την κάνουν άλλοι και όχι εγώ», φωνάζει. «Εάν και αυτήν τη δουλειά την κάνει κάποιος άλλος, θα έχετε να κάνετε μαζί μου», ουρλιάζει, πάντα με το φίδι… παρέα.

Όλο αυτό, βέβαια, μόνο σε καλό δεν του βγήκε και μάλλον δεν θα ξαναπάρει ποτέ δημόσιο έργο. Οι τρομοκρατημένοι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον έξω φρενών άνδρα, ενώ κατάσχεσε και το φίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.