ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: Άντρας έπεσε σε υπόνομο γεμάτο αρουραίους – Άνοιξε τρύπα στο πεζοδρόμιο ενώ περπατούσε (βίντεο)

ΗΠΑ: Άντρας έπεσε σε υπόνομο γεμάτο αρουραίους – Άνοιξε τρύπα στο πεζοδρόμιο ενώ περπατούσε (βίντεο)

Μια τρομακτική στιγμή έζησε ένας άντρας στο Μπρονξ των ΗΠΑ όταν έπεσε σε τρύπα γεμάτη με τεράστιους αρουραίους, όταν το πεζοδρόμιο που περπατούσε κατέρρευσε.

Ο Λέοναρντ Σόλντερς περίμενε να έρθει το λεωφορείο στη στάση, όταν το έδαφος υποχώρησε και αυτός έπεσε στο κενό, όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός άντρας προσπάθησε να κρατηθεί χρησιμοποιώντας τα χέρια του, τελικά έπεσε από ύψος μεγαλύτερο των τριών μέτρων, μέσα στον υπόνομο που ήταν γεμάτος με τεράστιους αρουραίους.

«Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, ήταν μια τρομακτική κατάσταση» εξήγησε η μητέρα του άντρα.

«Πρώτα βούλιαξαν τα πόδια του […] ήταν σαν ρουφήχτρα, σαν τρύπα και απλά έπεσε» πρόσθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, τα συντρίμμια έπεσαν στο κεφάλι του και τον τραυμάτισαν, ενώ φοβόταν να φωνάξει βοήθεια γιατί τρόμαξε ότι οι τεράστιοι αρουραίοι θα έμπαιναν στο στόμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.