ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκ νέου «λουκέτο» στην Disneyland λόγω του lockdown σε ολόκληρη την Γαλλία

Εκ νέου «λουκέτο» στην Disneyland λόγω του lockdown σε ολόκληρη την Γαλλία

Μέσα σε λίγους μήνες η Disneyland αναμένεται να κλείσει για δεύτερη φορά τις πόρτες της, καθώς το lockdown που επιβλήθηκε στην Γαλλία δεν της επιτρέπει να λειτουργεί κανονικά.

Όπως προβλέπεται από τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα (30/10) στη Γαλλία, οι πολίτες θα πρέπει να μένουν στα σπίτια τους με εξαίρεση την έξοδό τους για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, για να πάνε στον γιατρό και ή να ασκηθούν για μία ώρα την ημέρα. Θα τους επιτρέπεται να πάνε στη δουλειά τους εφόσον ο εργοδότης τους κρίνει ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεργασίας. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Η Disney ανέφερε πως ελπίζει ότι θα ξανανοίξει την Ντίσνεϊλαντ για την περίοδο των εορτών, από τη 19η Δεκεμβρίου έως την 3η Ιανουαρίου. Η απόφαση θα ληφθεί «βάσει των συνθηκών που θα επικρατούν και των κυβερνητικών οδηγιών εκείνη την εποχή», επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό από την 4η Ιανουαρίου έως τη 12η Φεβρουαρίου, όπως, άλλωστε, συνηθίζεται το συγκεκριμένο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.