ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεγάλη Βρετανία: Μητέρα παράτησε την άρρωστη κόρη της στο σπίτι να πεθάνει και πήγε για ποτό (βίντεο)

Μεγάλη Βρετανία: Μητέρα παράτησε την άρρωστη κόρη της στο σπίτι να πεθάνει και πήγε για ποτό (βίντεο)

Μια μητέρα από το Γουίσο, στο Νορθ Λαναρκσάιρ στη Μεγάλη Βρετανία, άφησε τη 13χρονη κόρη της να πεθάνει στο σπίτι και πήγε να διασκεδάσει.

Η 13χρονη Ρόμπιν Γκόλντι έπαθε περιτονίτιδα και πέθανε εξαιτίας έλκους στον δωδεκαδάχτυλο, αφού η μητέρα της δεν την πήγε στον γιατρό.

«Η κόρη σου πονούσε εκείνο το βράδυ, αλλά της έδωσες παυσίπονο και πήγες στην παμπ» ανέφερε ο δικαστής.

«Μέχρι να γυρίσεις σπίτι, η κόρη σου είχε σωριαστεί στον καναπέ, ενώ εσύ κι ο φίλος σου πίνατε ποτά στον κήπο γιατί ο καιρός ήταν καλός. Μια ώρα μετά ήταν νεκρή» συνέχισε ο δικαστής, καταδικάζοντας τη Σάρον Γκόλντι σε τρία χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση.

Η έφηβη κοπέλα ένιωθε άσχημα από τις 24 Ιούλη 2018, ήταν χλωμή κι έτρεμε, είπε ότι χρειαζόταν ασθενοφόρο, αλλά η μάνα της αρνήθηκε, σύμφωνα με τις δικαστικές αναφορές.

Η μητέρα αρνήθηκε και την προσφορά ενός φίλου να μεταφέρει τη Ρόμπιν στο νοσοκομείο με ταξί. Ήταν στις 25 Ιούλη όταν η 13χρονη κοπέλα ζήτησε από έναν γείτονα να τη βοηθήσει να βρει ασθενοφόρο, λέγοντας πως δεν μπορεί να αναπνεύσει, αλλά η μητέρα της επενέβη και την πήρε μέσα στο σπίτι.

Το βράδυ της 26ης Ιούλη 2018, η 13χρονη Ρόμπιν πέθανε αβοήθητη στον καναπέ του σπιτιού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.