ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άνδρας είδε τον νεκρό πατέρα του στο Google Maps

Άνδρας είδε τον νεκρό πατέρα του στο Google Maps

Ένας άνδρας έψαχνε στο Google Maps και βρήκε τον πατέρα του που πέθανε πριν από έξι μήνες.

Ενώ προσπαθούσε να πουλήσει το πατρικό του σπίτι, γκούγκλαρε τη διεύθυνση στην εφαρμογή και ανάμεσα στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν είδε μια πανοραμική εικόνα του σπιτιού του με τον πατέρα του να το βάφει.

«Τον είδαμε στο φυσικό του περιβάλλον, να βάφει το σπίτι με το παντελόνι του να πέφτει», έγραψε την Τρίτη. Στα σχόλια, ο χρήστης αναφέρει ότι τα τελευταία 10 χρόνια, ο πατέρας του έβαψε το σπίτι τουλάχιστον πέντε φορές.

«Χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες για να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν βιάστηκε ποτέ, οπότε φαινόταν σαν να έβαφε πάντα το σπίτι», είπε.

Ανέφερε, επίσης, ότι η οικογένεια συχνά κορόιδευε τον πατέρα του, επειδή το παντελόνι τού έπεφτε όταν δούλευε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, έξι μήνες αφού οι γιατροί διάγνωσαν ότι έπασχε από γλοιοβλάστωμα, μια από τις πιο επιθετικές μορφές όγκου του εγκεφάλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημοσίευση έφερε εκατοντάδες σχόλια από άλλους χρήστες που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ενώ αρκετοί από αυτούς επεσήμαναν πόσο ωραίο θα ήταν να θυμόντουσαν τους αγαπημένους τους με έναν τόσο απροσδόκητο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.