Η στιγμή που αυτοκίνητο «καρφώνεται» στο Μεγάλο Τζαμί της Μέκκα (βίντεο)

Η στιγμή που αυτοκίνητο «καρφώνεται» στο Μεγάλο Τζαμί της Μέκκα (βίντεο)

Σε αυτές τις περίεργες εποχές όπου η τρομοκρατία επανεμφανίζεται δυναμικά στο προσκήνιο, κάθε τι που συμβαίνει χρήζει διεξοδικής ερεύνης… Συγκεκριμένα, λοιπόν, μετά τον σάλο των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γαλλία, οι οποίες ακολούθησαν την δημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ, χθες είχαμε ένα περίεργο περιστατικό στην Σαουδική Αραβία.

Ένας συνδυασμός λήψεων που τραβήχτηκαν από ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα επιταχυνόμενο αυτοκίνητο να συντρίβεται σε μια πόρτα στο Μεγάλο Τζαμί της Μέκκα.

Το βίντεο καταγράφει τη δραματική στιγμή που ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα στην νότια πλατεία της αυλής του Μεγάλου Τζαμιού στη Μέκκα, καρφώνεται κυριολεκτικά σε μια από τις πόρτες την Παρασκευή το βράδυ.

Στη συνέχεια, οι αρχές ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν έναν άντρα τον οποίον έβγαλαν από το αυτοκίνητο, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Σύμφωνα με αναφορές, το αυτοκίνητο κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε έναν δρόμο που περιβάλλει τη νότια πλατεία του Μεγάλου Τζαμιού, επίσης γνωστό ως Masjid Haramain, πρόσθεσε το SPA, αναφέροντας τον επίσημο εκπρόσωπο της περιοχής της Μέκκας, Σουλτάνο Αλ Ντοσάρι. Είπε ακόμη ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10:30 μ.μ.

Κανείς δεν τραυματίστηκε στο συμβάν. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Σαουδάραβας πολίτης που ήταν «σε ανώμαλη κατάσταση».

Ο δράστης παραπέμπεται στην Εισαγγελία, ανέφερε..

Οι συνειρμοί πολλοί, αλλά ο κυριότερες σε τέτοιες περιόδους είναι αν το περιστατικό είχε να κάνει με αντίμετρα ή επρόκειτο για κάποιους είδους φρενοβλάβεια του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.