ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ουγγαρία: 4000 νέα κρούσματα – Κανένα μέτρο περιορισμού δεν έχει επιβληθεί

Ουγγαρία: 4000 νέα κρούσματα  – Κανένα μέτρο περιορισμού δεν έχει επιβληθεί

Έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό κρουσμάτων ανακοίνωσε η Ουγγαρία για το τελευταίο 24ωρο, καθώς κατέγραψε άλλα 3.908 κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

Για πρώτη φορά οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία ξεπέρασαν τους 4.000. Το τελευταίο 24ωρο άλλοι 51 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 1.750.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν έχει αποφύγει να επιβάλει περιορισμούς στις εκδηλώσεις μέχρι τώρα, τα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά και τα σχολεία λειτουργούν κανονικά. Μιλώντας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ο πρωθυπουργός είπε την Παρασκευή ότι θα πρέπει να τηρούνται οι υπάρχοντες κανόνες για τη χρήση μάσκας, χωρίς να κάνει λόγο για λήψη νέων μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.