ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Άνδρας πέφτει σε τρύπα και δεν φωνάζει για να μην μπουν αρουραίοι στο στόμα του (βίντεο)

ΗΠΑ: Άνδρας πέφτει σε τρύπα και δεν φωνάζει για να μην μπουν αρουραίοι στο στόμα του (βίντεο)

Μία σοκαριστική στιγμή έζησε ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη, καθώς ξαφνικά υποχώρησε το πεζοδρόμιο και αυτός έπεσε μέσα στην τρύπα. Για κακή του μάλιστα τύχη προσγειώθηκε πάνω σε… κοπάδι αρουραίων και δεν μπορούσε να φωνάξει για να μην μπουν στο στόμα του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη στάση ενός λεωφορείου στο Μπρονξ, με τον Leonard Shoulders να ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Μάλιστα, πέφτοντας, έσπασε το χέρι και το πόδι του, σύμφωνα με τον αδερφό του, Greg White.

«Δεν μπορούσε να κουνηθεί και οι αρουραίοι σκαρφάλωναν πάνω του. Δεν ούρλιαξε καν επειδή δεν ήθελε οι αρουραίοι να μπουν στο στόμα του», είπε ο αδερφός του 33χρονου.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μισή ώρα για να βγάλουν τον Shoulders από τη γεμάτη τρωκτικά τρύπα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τους New York Times.

Δεν θα ξεχάσει, ποτέ, όμως το βγαλμένο από θρίλερ ατύχημά του.

Όπως λέει η οικογένειά του, άλλωστε, ο Leonard έχει υποστεί εκτός από σωματικό και ψυχολογικό τραύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.