Βρετανία: Αστυνομικός παραιτήθηκε εξαιτίας… «καυτών» φωτογραφιών της

Βρετανία: Αστυνομικός παραιτήθηκε εξαιτίας… «καυτών» φωτογραφιών της

Μία αστυνομικός από την Βρετανία παραιτήθηκε γιατί ανέβασε στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

Την παραίτησή της από την αστυνομία του Λινκολνσάιρ και τη θέση του αρχιφύλακα ανακοίνωσε η Λιν Καρ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ύστερα από 14 χρόνια πορείας στην αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν η 35χρονη άνοιξε παράθυρο αμφιβολιών με τις αναρτήσεις της από την μακρά περίοδο των επτά μηνών, κατά την οποία γύριζε τον κόσμο, ενώ υποτίθεται ότι βρισκόταν σε άδεια ασθένειας.

Την περίοδο που έλειπε από τη δουλειά, η αξιωματικός ταξίδεψε σε Ταϊλάνδη, Κύπρο, Αυστρία και Νότια Αφρική.

Ξεσήκωσε το Instagram με τις προκλητικές αναρτήσεις, στις οποίες πόζαρε γυμνή και με… ανανάδες.

Στη δουλειά της, όμως, δεν υπήρξαν εκδηλώσεις θαυμασμού. Απεναντίας, η αξιωματικός έγινε αποδέκτης επικριτικών σχολίων, τα οποία και την ανάγκασαν στην παραίτηση. Η Λιν μίλησε για μπούλινγκ και κακοποίηση από μέρους των συναδέλφων της.

Αρνητικά σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε επιδεικνύοντας το μπούστο, ενώ είχε προηγουμένως φιγουράρει για τις ανάγκες της αστυνομίας και της πρόωθησης του έργου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ετήσια βάση λάμβανε 45.000 λίρες και η αποχώρησή της συνδέεται με το γεγονός ότι υπέφερε από ασθένεια που σχετίζεται με το άγχος, καθώς το 2017 βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας που αφορούσε παράπτωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.