ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα ανακάλυψη: Εντοπίστηκε μυστηριώδης μονόλιθος σε έρημο της Γιούτα στις ΗΠΑ (φώτο-βίντεο)

Νέα ανακάλυψη: Εντοπίστηκε μυστηριώδης μονόλιθος σε έρημο της Γιούτα στις ΗΠΑ (φώτο-βίντεο)

Κρατικοί υπάλληλοι που χρησιμοποιούσαν ελικόπτερο προκειμένου να μετρήσουν από αέρος άγρια πρόβατα που διαβιούν στην περιοχή. εντόπισαν σε απομακρυσμένη περιοχή της Γιούτα, στις δυτικές ΗΠΑ, έναν μυστηριώδη μονόλιθο.

Η κατασκευή, που εκτιμάται ότι έχει ύψος μεταξύ 10 και 12 ποδιών (περίπου 3 μέτρα), φαίνεται να “φυτεύτηκε” στο έδαφος. Κατασκευάστηκε από κάποιο είδος μετάλλου, το οποίο λάμπει σε έντονη αντίθεση με τους τεράστιους κόκκινους βράχους που το περιβάλλουν.

https://www.instagram.com/p/CH09VY_hAGk

Ο πιλότος του ελικοπτέρου, Μπρετ Χάτσινγκς, δήλωσε σχετικά στο τοπικό κανάλι ειδήσεων KSLTV: «Αυτό ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έχω συναντήσει εκεί έξω όλα τα χρόνια των πτήσεών μου».

https://twitter.com/AndrewAdamsKSL/status/1330191662518312962

Ο Χάτσινγκς πετούσε για λογαριασμό του τμήματος δημόσιας ασφάλειας της Γιούτα, έχοντας ως αποστολή του να βοηθήσει τους υπεύθυνους των πόρων της άγριας ζωής να μετρήσουν τα πρόβατα bighorn στο νότο της πολιτείας.

«Ένας από τους βιολόγους ήταν αυτός που εντόπισε το περίεργο αυτό εύρημα και τυχαία πετάξαμε ακριβώς πάνω από αυτό», είπε ο Χάπινγκς. Ο βιολόγος αναφώνησε «ουάου, τι, γυρίστε, γυρίστε!». Και ο πιλότος απάντησε: «Τι; υπάρχει αυτό το πράγμα πίσω εκεί – πρέπει να το δούμε! »

https://www.instagram.com/p/CH9KTKnBEtC

Ο Χάτσινγκς είπε ότι το αντικείμενο φαινόταν χειροποίητο και φάνηκε να έχει φυτευτεί σταθερά στο έδαφος, όχι να έχει πέσει από τον ουρανό.

«Υποθέτω ότι είναι κάποιος καλλιτέχνης νέου κύματος ή κάτι τέτοιο ή, ξέρετε, κάποιος που ήταν μεγάλος θαυμαστής της ταινίας του Κιούμπρικ “2001: Oδύσσεια του Διαστήματος», είπε ο Hutchings.

https://twitter.com/pourmecoffee/status/1331012108272668673

Ο μονόλιθος και το σκηνικό που τον περιβάλει όντως μοιάζει πάρα πολύ με μια διάσημη σκηνή από την ταινία του 1968 του εμβληματικού σκηνοθέτη, στην οποία μια ομάδα πιθήκων συναντά μια τεράστια πλάκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/WilliamHPerkins/status/1330918230219698177

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.