Ο έρωτας είναι «τυφλός»: 80χρονη παντρεύτηκε 35χρονο! – «Την πρώτη νύχτα του γάμου χρησιμοποιήσαμε ένα βάζο μαρμελάδα»

Ο έρωτας είναι «τυφλός»: 80χρονη παντρεύτηκε 35χρονο! – «Την πρώτη νύχτα του γάμου χρησιμοποιήσαμε ένα βάζο μαρμελάδα»

Πραγματικά απίστευτο, είναι αυτό που συνέβη σε μια 80χρονη γιαγιά, η οποία παντρεύτηκε έναν άνδρα 45 χρόνια νεότερό της. Μάλιστα όπως παραδέχθηκε η ίδια, η πρώτη νύχτα του γάμου τους ήταν… τόσο άγρια που νόμιζε ότι ήταν ξανά παρθένα.

Ο 35χρονος Μοχάμεντ Αχμέντ Ιμπριχάμ από την Γκίζα της Αιγύπτου γνωρίστηκε στο Facebook με την 80χρονη Άιρις Τζόουνς από το Σόμερσετ της Βρετανίας.

«Είχα πολύ άγχος αλλά τη στιγμή που έριξα τα μάτια μου επάνω της, ήξερα ότι ήταν πραγματική αγάπη. Είμαι πραγματικά ένας πολύ τυχερός άντρας που βρήκα μια τέτοια γυναίκα» λέει ο 35χρονος για την πρώτη φορά που είδε την 80χρονη στο αεροδρόμιο του Καΐρου.

Πλέον, η Άιρις και ο Μοχάμεντ είναι παντρεμένοι, καθώς η συνταξιούχος έγινε μουσουλμάνα.

«Δεν με νοιάζει πού μένουμε ή πόσο πλούσια ή φτωχή είναι, θέλω απλά να είμαι μαζί της» λέει ο 35χρονος που μέχρι σήμερα ζούσε σε ένα τριάρι μαζί με τους γονείς του, τις δυο μικρότερες αδερφές του και τον μικρό αδερφό του.

Η σχέση του ζευγαριού έλαβε αρκετή δημοσιότητα νωρίτερα φέτος, όταν η Άιρις είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε μιλήσει για τον έρωτά της δημοσίως.

«Η πρώτη μας νύχτα ήταν αρκετά άγρια. Κανείς δεν με είχε πλησιάσει για 35 χρόνια. Νόμιζα ότι ήμουν ξανά παρθένα! Χρησιμοποιήσαμε ένα ολόκληρο βάζο μαρμελάδα. Το μόνο που την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω. Ένιωθα λες και είχα καβαλήσει άλογο! Τέλος πάντων, το ξεπεράσαμε» είχε εξομολογηθεί τότε η 80χρονη.

«Μπορεί να μοιάζει λίγο παράξενο να έχεις παντρευτεί μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια νεότερη από τη μάνα σου, αλλά έτσι είναι ο έρωτας. Σε τυφλώνει!» λέει ο Μοχάμεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν είσαι άντρας και ερωτεύεσαι με μια γυναίκα, δεν έχει σημασία πόσο χρόνων είναι ή τι εμφάνιση έχει» λέει στην «Daily Mail» ο 35χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.