ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Όχι» στην καραντίνα από την σερβική κυβέρνηση

«Όχι» στην καραντίνα από την σερβική κυβέρνηση

Δεν επιβάλλεται καραντίνα στην Σερβία, καθώς οι αρχές έκριναν ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν πολλά κρούσματα αλλά λίγους θανάτους.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι τ νηπιαγωγεία θα λειτουργούν κανονικά και θα συνεχιστεί η δια ζώσης εκπαίδευση μόνο για τις τέσσερις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Στην Σερβία από εχθές ισχύουν νέα μέτρα για την αποτροπή της διάδοσης της νόσου Covid-19. H λειτουργία των καταστημάτων εστίασης, ψυχαγωγίας, διασκέδασης, τυχερών παιγνίων όπως επίσης των θεάτρων και των κινηματογράφων περιορίζεται μέχρι τις 18:00 ενώ τα καταστήματα τροφίμων, τα εμπορικά και τα φαρμακεία λειτουργούν μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κυκλοφορία των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την εκδήλωση της πανδημίας στην Σερβία βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό 160.608 άνθρωποι ενώ απεβίωσαν 1.315 ασθενείς. Στα νοσοκομεία αναφοράς σήμερα νοσηλεύονται 6.597 ασθενείς εκ των οποίων οι 223 είναι διασωληνωμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.