ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μόνος φέτος τις γιορτές ο bodybulider που παντρεύτηκε πλαστική κούκλα – Προς επισκευή η σύζυγός του

Μόνος φέτος τις γιορτές ο bodybulider που παντρεύτηκε πλαστική κούκλα – Προς επισκευή η σύζυγός του

Ο Καζάκος bodybuilder Γιούρι Τολότσκο αποφάσισε να παντρευτεί μία πλαστική κούκλα, ώστε να μην μείνει ποτέ μόνος, όμως φέτος δεν θα την έχει στο πλευρό του, καθώς οδηγήθηκε για επισκευή.

Το ζευγάρι ήταν αχώριστο μέχρι πριν λίγο καιρό, αφού η Μαργκό είχε ένα ατύχημα και έπρεπε να επισκευαστεί, αφήνοντας μόνο για τα Χριστούγεννα τον Γιούρι Τολότσκο. Ο Καζάκος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του έσπασε λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και επισκευάζεται.

Ο Τολότσκο είπε ότι η επανένωση του ζευγαριού θα είναι ένα πραγματικό «δώρο» και για τους δύο καθώς σκοπεύουν να περάσουν μαζί το νέο έτος: «Είναι σπασμένη. Τώρα επισκευάζεται. Είναι σε άλλη πόλη. Όταν ανακάμψει, αυτό θα είναι ένα δώρο για τους δυο μας», είπε ο αθλητής.

Της απαγόρευσε το instagram

Η πρώτη εικόνα του ασυνήθιστου ζευγαριού εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μάιο του 2019. Η εν λόγω κούκλα του σεξ από σιλικόνη έχει τη δική της σελίδα στο Instagram, την οποία «τρέχει» ο Τολότσκο, αλλά επειδή είναι ζηλιάρης της απαγόρευσε να μπαίνει στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γενικά, άρχισα να ζηλεύω την Μάργκο. Πολλοί άντρες θα ήθελαν να φανταστούν το ίδιο. Μετά το γάμο, αποφάσισα να την δείχνω λιγότερα στους ανθρώπους, της απαγόρευσα το Instagram. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της Margo», είπε ο bodybuilder.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.