ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H τελευταία πράξη του Ν.Τραμπ ως πρόεδρος – Θα μειώσει ποινές ή θα προσφέρει χάρες σε 50 με 100 άτομα

H τελευταία πράξη του Ν.Τραμπ ως πρόεδρος – Θα μειώσει ποινές ή θα προσφέρει χάρες σε 50 με 100 άτομα

O Ντόναλντ Τραμπ οδεύει ολοταχώς προς την αποχώρησή του από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όμως η τελευταία του πράξη ως πρόεδρος αναμένεται να είναι ότι θα εκδώσει μειώσεις ποινών και χάρες σε 50 με 100 άτομα.

Επί της ουσίας, πρόκειται για την τελευταία πράξη της ταραχώδους θητείας του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, με πολλούς να αναμένουν να δουν το περιεχόμενο της λίστας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των ατόμων που θα πάρουν χάρη πιθανότατα θα γίνει αύριο. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα να ανακοινωθεί την Τετάρτη, που θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία που θα μπορεί ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Χθες το μεσημέρι έγινε στο Λευκό Οίκο συνάντηση προκειμένου να οριστικοποιηθεί η όλο και αυξανόμενη λίστα των ονομάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, παρά την καμπάνια για απονομή χάρης στον ιδρυτή των Wikileaks Τζουλιάν Ασάνζ, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται. Αντίθετα, σύμφωνα με το Fox, στη λίστα βρίσκεται ο ράπερ Λιλ Γουέιν, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η τύχη του πρώην συμβούλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.