ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Disneyland αναβάλλει για δύο μήνες την επαναλειτουργία της λόγω κορωνοϊού

Η Disneyland αναβάλλει για δύο μήνες την επαναλειτουργία της λόγω κορωνοϊού

Η Disneyland της Γαλλίας αποφάσισε την αναβολή της επαναλειτουργίας της για δύο μήνες, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στην Ευρώπη.

«Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Ευρώπη, η Disneyland Paris δεν θα ανοίξει στις 13 Φεβρουαρίου, όπως σχεδίαζε αρχικά. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ξανανοίξουμε την Disneyland Paris τη 2α Απριλίου του 2021», επισημαίνει ο όμιλος με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Γαλλία μετρά περισσότερους από 70.000 θανάτους από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, από τους υψηλότερους απολογισμούς παγκοσμίως κι έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει το λοκντάουν και να αναζωογονήσει την οικονομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε πως η Γαλλία έχει εμβολιάσει περισσότερους από 422.000 ανθρώπους, μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στα τέλη Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.