ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έπαθε ηλεκτροπληξία ισοδύναμη με έξι ηλεκτρικές καρέκλες και το δέρμα του έλιωσε μέχρι τα κόκκαλα (φωτο)

Έπαθε ηλεκτροπληξία ισοδύναμη με έξι ηλεκτρικές καρέκλες και το δέρμα του έλιωσε μέχρι τα κόκκαλα (φωτο)

Ο Matt Manzar το 2014 στη Φλόριντα έκοβε δέντρα στη τοπική εκκλησία της γειτονιάς του, όταν λόγω ενός λάθος εργαλείου που επέλεξε να χρησιμοποιήσει χτυπήθηκε από το ρεύμα, με τόση δύναμη όσο θα είχαν αν καθόταν 6 φορές στην ηλεκτρική καρέκλα.

Οι πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν φρικτές με τους γιατρούς να είναι απασιόδοξοι για το αν θα τα καταφέρει να επιζήσει μετά από τόσο ηλεκτρικό φορτίο.

https://www.instagram.com/p/CI9K9YCBewO/?utm_source=ig_embed

Το 25% του σώματος του ήταν καμένο, το δέρμα του είχε λιώσει σε σημείο που ήταν εμφανή τα κόκκαλά του.

Αυτό που έκανε χειρότερη την κατάσταση ήταν ότι είχαν καεί μέχρι και οι μύες του.

Οι γιατροί μετά το πρώτο στάδιο ανάρρωσης και αφού σταθεροποιήθηκε, ήταν σίγουροι ότι δεν θα ξανασταθεί όρθιος, αλλά ο Matt τους διέψευσε.

https://www.instagram.com/p/CHGNDWJhI3O/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από 70 χειρουργεία και χρόνια αποθεραπείας, ο Matt όχι μόνο σηκώθηκε, αλλά πλέον ασχολείται με τα θαλάσσια σπορ που λατρεύει, έχει δικιά του εταιρεία με ρούχα και δηλώνει πιο ορεξάτος για τη ζωή από ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.