Άγριος καυγάς σε αεροδρόμιο: Υπάλληλοι και επιβάτες έπαιξαν ξύλο (βίντεο)

Άγριος καυγάς σε αεροδρόμιο: Υπάλληλοι και επιβάτες έπαιξαν ξύλο (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος καυγάς σε αεροδρόμιο, όταν 3 επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια με 2 υπαλλήλους της Spirit Airlines.

Ο λόγος ήταν γιατί οι υπάλληλοι ζήτησαν από τους επιβάτες να βεβαιωθούν πως οι χειραποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος, πριν επιβιβαστούν στην πτήση από το Ντιτρόιτ για Ατλάντα.

Και οι δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν στο επεισόδιο και ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η επίθεση έγινε έξω από τη θύρα επιβίβασης του Detroit Metro Airport την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Spirit, Field Sutton.

«Οι υπάλληλοι ζήτησαν από το γκρουπ να ελέγξουν ότι οι χειραποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος για το αεροπλάνο πριν από την επιβίβαση, κάτι που έκανε τους επιβάτες επιθετικούς. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν ήρεμα να αποκλιμακώσουν την κατάσταση, αλλά δέχτηκαν την επίθεση αυτών των επιβατών όταν έκλεισαν τη θύρα για να τους σταματήσουν και να μην μπουν στο αεροπλάνο», δήλωσε ο Sutton.

Οι δύο από τους τρεις επιβάτες συνελήφθησαν και ο τρίτος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.