ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Kοριτσάκι έχει σπάνια πάθηση που κάνει το χτένισμα των μαλλιών του αδύνατο (φωτό)

Βρετανία: Kοριτσάκι έχει σπάνια πάθηση που κάνει το χτένισμα των μαλλιών του αδύνατο (φωτό)

Η Λίλα Γκρέις Μπάρλοου από το Ντέρμπι της Βρετανίας πάσχει από μια σπάνια πάθηση που κάνει τα μαλλιά του να μην χτενίζονται με τίποτα.

Το κοριτσάκι υποφέρει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο που κάνει τις φολίδες των μαλλιών της να έχουν σχήμα καρδιάς αντί για το συνηθισμένο στρογγυλό σχήμα, με αποτέλεσμα τα μαλλάκια της να είναι αδύνατο να χτενιστούν.

Η πάθηση της μικρούλας διαγνώστηκε όταν ήταν πέντε ετών και είχε νοσηλευτεί για αδενοπάθεια.

Τότε οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν ξαναδεί τέτοια μαλλιά. «Τα μαλλιά της Λίλα Γκρέις άρχισαν να μεγαλώνουν ταχύτατα και να μοιάζουν με πούπουλα» λέει η μαμά της μικρούλας στη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

Όταν η Λίλα έγινε τεσσάρων ετών, τα μαλλιά της άρχισαν να μπλέκονται σε τζίβες και ήταν πραγματικά αδύνατο να ξεμπλέξουν.

«Χρησιμοποιήσαμε πολλά προϊόντα για να μπορέσουμε να τα χτενίσουμε, αλλά δεν έγινε τίποτα» συνεχίζει η μαμά.

«Πολλοί έλεγαν ότι μοιάζει με μωρό Αϊνστάιν λόγω των μαλλιών της που θύμιζαν τον πασίγνωστο επιστήμονα» λέει με χιούμορ η μητέρα της μικρούλας.

Όμως παρά τα επώδυνα πρωινά που περνούσε παλεύοντας με τη χτένα, η μικρούλα έμαθε να αγαπά τα μαλλιά της, που την έκαναν πολύ δημοφιλή στο σχολείο.

Τώρα, στα εννιά της χρόνια πια, η μικρούλα μπορεί να τα χτενίζει λιγάκι πιο εύκολα απ’ ό,τι στο παρελθόν, κάτι που είναι σύνηθες για τα παιδιά με την πάθησή της που πλησιάζουν στην εφηβεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BliV161H4so/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.