ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Όλοι τις ζηλεύουν: Αυτές είναι οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές στον Λευκό Οίκο

Όλοι τις ζηλεύουν: Αυτές είναι οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές στον Λευκό Οίκο

Το προσωπικό στον Λευκό Οίκο ξεπερνάει τα 150 άτομα χωρίς να υπολογίζεται το προσωπικό ασφαλείας.

Δείτε ποιες δουλειές θα ζήλευε και διευθυντής στη χώρα μας λόγω των τεράστιων αποδοχών τους.

Ο άνθρωπος που οργανώνει τα ταξίδια του Προέδρου

Με αυξημένες αρμοδιότητες επειδή ο πλανητάρχης ταξιδεύει συχνά πυκνά, η συγκεκριμένη θέση έχει ετήσιο μισθό 110.000 ευρώ.

Διευθυντής παραγωγής βίντεο

Με χιλιάδες βίντεο του Προέδρου να διοχετεύονται στα ΜΜΕ κάθε χρόνο, όπως καταλαβαίνετε η συγκεκριμένη θέση έχει αυξημένο φόρτο εργασίας. Η συγκεκριμένη θέση αμείβεται με 106.000 ευρώ.

Υπεύθυνος αλληλογραφίας

Αν και ζούμε στον ηλεκτρονικό κόσμο, εκατομμύρια γράμματα φτάνουν στον Λευκό Οίκο κάθε χρόνο απο ψηφοφόρους. Αμείβεται με 49.000 ευρώ.

Υπεύθυνος για τα δώρα που κάνει ο Πρόεδρος

Είτε πρόκειται για προσωπικά δώρα, είτε για δώρα σε επίσημες επισκέψεις του Προέδρου, η συγκεκριμένη θέση έχει αυξημένη υπευθυνότητα και αμείβεται με 60.000 ευρώ.

Καλλιγράφος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Λευκό Οίκο εργάζονται δύο καλλιγράφοι και έχουν την ευθύνη να γράφουν όλα τα επίσημα έγγραφα του Λευκού Οίκου που πρόκειται να σταλούν σε άλλες χώρες. Αμείβονται με 86.000 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.