Άντρας έστησε κρυφές κάμερες και κατέγραψε τη γυναίκα του που υπνοβατούσε κάθε βράδυ (βίντεο)

Άντρας έστησε κρυφές κάμερες και κατέγραψε τη γυναίκα του που υπνοβατούσε κάθε βράδυ (βίντεο)

Ένας άντρας έστησε κρυφές κάμερες στο σπίτι για να καταγράψει τι κάνει η γυναίκα του όταν υπνοβατεί.

Μια χρήστης του TikTok έγινε viral χάρη στα βίντεο που ανέβασε με τις υπνοβασίες της.

Η νεαρή Σελίνα φαίνεται να μουρμουρίζει ακατάληπτα πηγαίνοντας στην κουζίνα και να γεμίζει τα χέρια της με κουτάκια αναψυκτικά, προτού ανοίξει την πόρτα για να βγει έξω και να τα πετάξει στο χιονισμένο γκαζόν.

Όπως λέει η γυναίκα, θυμάται να ονειρεύεται ότι ήταν σε ένα μεγάλο πάρτι στην πισίνα και περνούσε υπέροχα. Και όντως στο βίντεο φαίνεται πραγματικά κατενθουσιασμένη.

Συχνά, οι υπνοβασίες της διαρκούν περισσότερο από μια ώρα κάθε φορά, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν πόσο αξιολάτρευτη μοιάζει όταν περπατάει στον ύπνο της.

Άλλοτε, σκορπάει ηλιόσπορους στο σαλόνι και άλλοτε απλά κάθεται στο τραπέζι και πιάνει κουβέντα με ένα βαζάκι γλυκό κεράσι.

Όπως παραδέχεται, η υπνοβασία τρέχει στο αίμα της οικογένειάς της, αφού και ο αδερφός της υπνοβατεί κι αυτός, με εξίσου ξεκαρδιστικό τρόπο όπως κι αυτή κι ακόμη χειρότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.