ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Anthony Loffredo: Ο 32χρονος άντρας που αφαίρεσε τη μύτη και το πάνω χείλος για να γίνει… «μαύρος εξωγήινος» (φωτό)

Anthony Loffredo: Ο 32χρονος άντρας που αφαίρεσε τη μύτη και το πάνω χείλος για να γίνει… «μαύρος εξωγήινος» (φωτό)

Ο 32χρονος Anthony Loffredo έχει υποβάλει το σώμα του σε δραστική μεταμόρφωση. Κάλυψε εντελώς το σώμα του με τατουάζ και τώρα προχώρησε στα επόμενα βήματα του σχεδίου που θα τον κάνει «μαύρο εξωγήινο», αφαιρώντας τμήμα της μύτης και το επάνω χείλος.

Μετά τη μύτη, σειρά θα έχουν στην ολική αλλαγή της εικόνας του τα χέρια, τα πόδια, τα δάχτυλα, ακόμα και το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Γάλλος λέει ωστόσο πως η πρόσφατη αλλαγή στη μύτη και τα χείλη δεν τον αφήνει να μιλήσει απρόσκοπτα.

Ο Loffredo καταγράφει τις μόνιμες σωματικές αλλαγές στο Instagram και πάνω από 200.000 άνθρωποι τον ακολουθούν πιστά. Την επέμβαση στη μύτη την έκανε όπως είπε στην Ισπανία, μιας και στη Γαλλία είναι παράνομες τέτοιες εγχειρίσεις.

«Τώρα μπορώ να περπατώ με το κεφάλι ψηλά χάρη σε σας, είμαι περήφανος για αυτό που καταφέραμε μαζί», είπε σε πρόσφατη συζήτηση με τους followers του στο Instagram.

Ο Γάλλος έχει δηλώσει πως στα 24 εγκατέλειψε την παλιά του ζωή και μετακόμισε στην Αυστραλία, αν και το Instagram τον εμφανίζει να ζει ξανά στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

https://www.instagram.com/p/CKEdIEwDuGo

https://www.instagram.com/p/CKRl7OVDyj6

https://www.instagram.com/p/CJykWVtjmJV/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.