Αγγλία: 12χρονος κατάπιε 54 μαγνητάκια για να γίνει… «άνθρωπος-μαγνήτης»

Αγγλία: 12χρονος κατάπιε 54 μαγνητάκια για να γίνει… «άνθρωπος-μαγνήτης»

Ο12χρονος Ρίλεϊ Μόρισον από την Αγγλία έκανε ένα επικίνδυνο «πείραμα». Κατάπι 54 μαγνητάκια γιατί ήθελε να δει εάν ο ίδιος θα «μετατρεπόταν» σε μαγνήτη και ένας μεταλλικός σωλήνας θα «κολλούσε» πάνω του!

Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι μετά από 4 μέρες που πήγαινε τουαλέτα, ο οργανισμός του δεν είχε αποβάλλει δια της φυσικής οδού τα μαγνητάκια, μίλησε στην μητέρα του, Πέιτζ Γουάρντ, και της είπε ότι τα κατάπιε «καταλάθος».

Το παιδί οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί, μετά από ακτινογραφία, ανακάλυψαν ότι είχαν κολλήσει στο στομάχι και το έντερό του και ότι υπήρχε κίνδυνος να διαπεράσουν ζωτικά όργανα.

Ο Ρίλεϊ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μετά από 6 ώρες, αφαιρέθηκαν όλα τα μαγνητάκια.

Ο 12χρονος με αυτισμό και Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), είχε αγοράσει τα μαγνητάκια από ένα γωνιακό μαγαζί με χρήματα που είχε εξοικονομήσει.

Λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με την κατάποση των μαγνητών, ο Ρίλεϊ πέρασε 10 μέρες, μην μπορώντας να κουνηθεί και κάνοντας εμετό πράσινο υγρό εξαιτίας της κατάστασης στο έντερό του.

Δεν ήταν επίσης σε θέση να φάει ή να πάει στην τουαλέτα και έπρεπε να τρέφεται με σωλήνα και να του τοποθετηθεί καθετήρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν θλιβερό να τον βλέπω να περνάει όλα αυτά, ήταν απλά φρικτό», δήλωσε η μητέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.