ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Youtuber διέλυσε τζαμαρία με Porsche Taycan για να πάρει… views (βίντεο)

Ρωσία: Youtuber διέλυσε τζαμαρία με Porsche Taycan για να πάρει… views (βίντεο)

Ο Ρώσος Youtuber, Mikhail Litvin είχε λαμπαδιάσει μια Mercedes-AMG GT 63 S και τώρα είπε να μαζέψει και άλλα views, «διαλύοντας» αυτή τη φορά μια Porsche Taycan Turbo S.

Αστείρευτη φαίνεται πως είναι η ευρηματικότητα μερικών Youtubers, οι οποίοι σκαρφίζονται κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προκειμένου να “πάρουν” όσα περισσότερα views είναι εφικτό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο διάσημος Ρώσος Youtuber Mikhail Litvin o οποίος τον Οκτώβριο του 2020 «σόκαρε» τον αυτοκινητικό κόσμο όταν «λαμπάδιασε» οικειοθελώς μια Mercedes-AMG GT 63 S.

Όπως ανέφερε, η… θανάτωση του «θηρίου» των 639 ίππων αποτέλεσε μία συμβολική εκδήλωση δυσαρέσκειας εκ μέρους του κατά της Mercedes και ειδικότερα κατά της τοπικής αντιπροσωπείας, της οποίας οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν επανειλημμένως να επισκευάσουν μία ζημιά που είχε το μοντέλο.

Ο Ρώστος Youtuber, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στη Mercedes-AMG GT 63 S, μιας και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ακόμη βιντεάκι, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια μια Porsche Taycan.

Πήγε σε μια αντιπροσωπεία της γερμανικής πολυτελούς εταιρείας και, αφού περιηγήθηκε ανάμεσα στους διαδρόμους, δείχνοντας αποσβολωμένος από όσα αντίκρυζε, αποφάσισε να κάτσει πίσω από το κάθισμα μιας Porsche Taycan Turbo S.

Και κάπου εδώ αρχίζει το μαρτύριο του ηλεκτρικού πυραύλου: Όπως βλέπουμε, ο Mikhail, σε ανύποπτο χρόνο αποφασίζει να βυθίσει το πόδι του στο γκάζι. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με μια τζαμαρία, η οποία, όπως είναι προφανές, έγινε θρύψαλα.

Ζημιές υπέστη και το μοντέλο, χωρίς, ωστόσο, να συμβαίνει το… απευκταίο, όπως στην περίπτωση της Mercedes-AMG GT 63 S.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.