ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μηχανάκι – φάντασμα περνάει από δρόμο μόνο του χωρίς οδηγό (βίντεο)

Μηχανάκι – φάντασμα περνάει από δρόμο μόνο του χωρίς οδηγό (βίντεο)

Αυτή είναι η παράξενη στιγμή στην επαρχία Τσονμπούρι, καθώς ένα παπάκι-φάντασμα πηγαίνει μόνο του χωρίς οδηγό.

Οι άνθρωποι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ένα κόκκινο παπάκι Honda να περνάει από μπροστά τους με μεγάλη ταχύτητα, αλλά χωρίς να έχει οδηγό στη σέλα του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας σε συνεργείο της περιοχής, το μηχανάκι πέρασε μπροστά από το μαγαζί πηγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, ενώ τα μαστόρια στο μαγαζί έμειναν να ξύνουν το κεφάλι τους απορημένοι.

Λίγο πιο κάτω η οδηγός της μηχανής είχε πέσει σε κράσπεδο γέφυρας, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει από το παπάκι, πάνω στο οδόστρωμα.

Όσο για το μηχανάκι, αυτό συνέχισε μόνο του την πορεία του, σαν άλογο κούρσας που έχασε τον αναβάτη του, αλλά είναι αποφασισμένο να περάσει τον τερματισμό.

Ευτυχώς, η γυναίκα που το οδηγούσε δεν τραυματίστηκε και σηκώθηκε λίγο μετά από την παράξενη πτώση της που έγινε viral.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.