ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Αργεντινή παρέλαβε και άλλες δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V

Η Αργεντινή παρέλαβε και άλλες δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V

Η Αργεντινή παρέλαβε χθες Δευτέρα φορτίο με 732.500 δόσεις του Sputnik V, του ρωσικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η ποσότητα του σκευάσματος —το ανέπτυξε το Ινστιτούτο Γκαμαλέγια— που έχει φθάσει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει φτάσει τα 2,47 εκατ. δόσεις μέχρι εδώ.

Η παρτίδα του εμβολίου, το οποίο χορηγείται σε δύο δόσεις, έφθασε με αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα και προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Εσέισα, στα προάστια του Μπουένος Άιρες.

Οι αρχές της Αργεντινής έχουν εξάλλου παραλάβει 1 εκατ. δόσεις του προϊόντος της κινεζικής φαρμακευτικής βιομηχανίας Sinopharm για τον νέο κορωνοϊό, καθώς και 580.000 δόσεις του Covishield (στην ουσία του εμβολίου που ανέπτυξαν η AstraZeneca και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), που παράγεται στην Ινδία από το Serum Institute of India (SII), τον μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων στον κόσμο.

Ως εδώ η χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει καταγράψει πάνω από 52.000 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 2,1 εκατ. κρουσμάτων του SARS-CoV-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κράτος των περίπου 45 εκατομμυρίων κατοίκων έχουν εμβολιαστεί περίπου 1,1 εκατ. άνθρωποι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.