Αγγλία: Σάλος με 27χρονη μητέρα που βίαζε επανειλημμένα 14χρονο μαθητή

Αγγλία: Σάλος με 27χρονη μητέρα που βίαζε επανειλημμένα 14χρονο μαθητή

Μία 27χρονη μητέρα τριών παιδιών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και εννέα μηνών, για σεξουαλικές επαφές με έναν μαθητή 14 ετών. Μάλιστα, αντάλλασσαν μηνύματα στο Snapchat ενώ είχε βίντεο με συνευρέσεις τους στο κινητό της.

Η Σόφι Χίντμαρτς, όπως μεταδίδει η Daily Mail, άρχισε να μοιράζεται μηνύματα με τον 14χρονο το 2019. Στη συνέχεια, οι επαφές εξελίχθηκαν και άρχισαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. Έκαναν σεξ για πρώτη φορά όταν βρέθηκαν σπίτι της 27χρονης.

Το γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο ανήλικος είπε στον πατέρα του τι συνέβαινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χίντμαρτς, παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τον 14χρονο για τουλάχιστον εννέα φορές. Οι αρχές κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές από τον μαθητή και την γυναίκα και βρήκαν δεκάδες μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. Η Χίντμαρτς αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά αργότερα στο δικαστήριο, δήλωσε ένοχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.